Jag har fått en massa erbjudanden på fejjan..

Detoxläger 10 dagar 2000 spänn.

Då får jag recept och vägledning och träning så kommer jag komma iform osv..

Så alla där ute som blir blåsta på en massa pengar kan få komma på mitt  egna bootcamp och det bästa av allt är att det är helt GRATIS.

Kommer nog bjuda på kaffe,frukt och kanske några småkakor.

Du får vara med hur länge du vill! Fast jag skulle nog rekommendera minst 10 dagar (endast arbetsdagar,helgen vilar vi) för lyckat resultat..

Jag kommer inte ge dig några recept kanske bara lite av min livsvisdom typ rök inte,försökt och äta grönsaker varje dag,vill du ha en snus,nu tar vi kaffe!

Vi träffas månd-fred utanför mitt jobb ca.6.00 och sen städar vi..

Snabbt ska det gå..

Ungefär 42 behandlingsrum,2 kök och en öppen förskola ska vara färdigt före 8.00..

Sen tar vi en rask promenad kör apoteket och efter det alla offentliga ytor och ca 42 rum till..

Dessutom en jäkla massa toaletter som ska skrubbas,papperskorgar ska bytas..Blir många knäböj och pulsen kommer gå upp..

Jag har självklart kollat med Runkeeper hur mycket jag rörde mig och när kl slog 10.00 var jag uppe i 5 kms promenad och gjort av med ca 500 kalorier.

Efter det tillkommer hundpromenad med Otto minst en timme och idag tisdag tycker jag om att köra 30 mins spinning på lunchen..

Du kommer få extremt mycket motion så du kan unna dig något gott varje dag utan att behöva oroa sig för viktökning. För att inte tala om hur bra du kommer bli på städning. For free!!

Å när dagen e slut kan vi gå hem till mig netflixa fram en bra film och känna oss nöjda!!

Kärlek å respekt

Mallan

Advertisements