Igår var det powerstep och jag var grym och hade tyngst av alla  hela salen..Wueiiwueeiii!

Idag ska jag på spinning pulse. Det är en tråkig ledare med tråkig musik.

Eller han är inte tråkig men han är lite nervös och har lagt till med musik som ska vara så allätande som möjligt fast det blir bara tråk.. Ta dina egna bästa låtar så blir man dödspeppad och det smittar av sig på motionärerna i salen dvs mig!

Jaja ja tänker gå ändå! Jag dör spinningdöden varje gång och det är bra för mig. Dessutom är det svalt på gymmet.

Idag tänker jag även prova Probis. Fått ett prov på apoteket. En brustablett mot IBS. Ballongmage,irriterad tarm,svullen osv är det ett magproblem så har jag det..Min mage är kass.

Jag går runt me snygga vältränade ben och sen kommer 6e månaden magen utstickande därefter.

Tyvärr bildbevisen uteblir,kanske inte 6e men iaf 4e månaden iaf.

Ska bli spännande iaf och prova. Annars brukar jag sluka en ask läkerol,det sätter igång systemet men det känns kanske inte som en bra långsiktig lösning.

Så dagens musiktips:

Pugh Rogerfeldt

Bild

Het. Jag älskar denna skivan,alla låtarna vilket är ganska ovanligt men jag tycker detta är en av det bästa svenska skivorna ever.

Hittade den på kassett för ca 10 år sen under min mammas säng och sen dess tycker jag den är bäst! Finns nu på spotify, hurra!!

Glömde säga att ja sprang 11 km i söndags i skatås. Det gick mer dåligt än bra,fast det gick ändå inte jättedåligt. Fick svullna värkande ben efteråt så ingen löpning förrän kanske till helgen.

Jag kommer inte ge upp!!

Mallan

Advertisements