Ja, mitt immunförsvar alltså. Jag skryter ju alltid om att det är så jäääävla bra. Tji fick jag!

Döds-tråkig förkylning som resulterade i sjukskrivning från jobbet, noll träning ( såklart ) och att jag sket fullständigt i vad jag stoppade i mig. Total i-landsmisär. Som vanligt ballar magen ur när jag inte äter det som är bra för mig. Hej stopp i rören! Hej full fräs i rören! Så trevligt.

DOCK så gick tentan helt jävla galant och jag kammade hem mitt andra MVG. På torsdag är det dags för the dreaded muntliga tenta in ze English C. Jag blev…ehum….precis klar med den. Inte så smart med tanke på att det TAR TID att öva in ett 15 minuter långt tal och imorgon skall jag jobba. 

Well. Det löser sig.

Idag var första gången jag orkade röra lite på mig så jag spatserade ut på en kort promenad i mitt område. Bara för att få lite luft. 

Och. JAG BLIR SÅ JÄVLA TRÖTT! Inom loppet av 40 minuter fick jag s.k bröl-skrik efter mig av två åtskilda grupper av män i vänskapsklungor. Grupper av män i 20-30 årsåldern som anser att det är helt normalt att skrika sexualiserande och objektifierande ord efter mig. Som synar mig uppifrån och ner. UTTITTAD! 

Nej, det är inte en komplimang. Det är trakasserier. 

 

Advertisements