Igår ..ehum..”firade” jag och sambo-Charles min första prövnings-framgång med att vräka i oss snask framför senaste Johan Falk- filmen.

Som alltid när jag har frodat godis så är koman total och överhängande dagen efter. Morgonen efter satt  jag läääänge i sängen och drack kaffe, kollade dokumentär…ville ABSOLUT inte röra mig överhuvudtaget.

Tvingade mig sjäv in i duschen för att vakna till och bli lite varm. Slängde på mig träningskläderna, värmde upp, körde lite blandad styrka in ze vardagsrum och avslutade med att springa tio vidriga back-intervaller i den ökända Nordhemsbacken. Självklart ville jag ge upp efter cirka hälften men jag VÄGRADE och intalade mig själv att det är bara att sätta den ena foten framför den andra. Och det var det ju. Så jag klarade alla tio. Snabba korta steg, armarna pendlade nära kroppen..

GÖTT! // Dea ( lånad bild från gbg.imby.se )

Bild

Advertisements