Jag har tränat, pluggat och jobbat. Grisjobbat.

Fredags var min första riktigt lediga dag på länge. Den spenderade jag med att svettas på en Kettlebell-klass @ Apartment Fitness. Sen dök jag med näsan rakt ner i mina skolböcker. Tentan börjar närma sig och jag börjar att bli liiiiite smått stissig.

Igår var det kalasväder och förutom att träna hårt som ett djur  a la snatch, marklyft och squats så lunchade jag med min mothercake och jobbade upp ett sug för att dricka prit och svida upp mig deluxe. Jag spacklade nyllet och drack lite vino. Inte en käft ville sluta upp. Istället traskade jag bort till Hemmakväll och köpte godis, glass och lite chips. Sen var det koma för hela slanten.

Idag är det vårstäd och plugg som gäller. Jag lider av en vedervärdig träningsvärk. Skjut maj.

Suddig formbild

IMG_4067

Lilla mamma

IMG_4077

Coach Shawn visar handstand progression

IMG_4033

Dödens döda

IMG_4034

Gulle-Pelle beefar

 

IMG_4035

Min PT Brinde laddar för squats a 155 kilo.

IMG_4039

 

Advertisements