HALLLAAWUUU!

Igår kom jag hem efter att ha jobbat ett långpass, seg och jävlig. Slog mig ner framför datorn och började fila på ett argumenterande tal. Filade klart. Halvnöjd.

Bestämde mig för att träna. Satte den ena foten framför den andra och började med min uppvärmning. Följde upp med massa basic grejer såsom knäböj, armhävningar, sit-ups, chins. Svingande även mitt 16 kg´s kettlebellklot en sisådär 100 gånger.

Och jag var SÅ DÅLIG. Hahaha! Det var bara att skratta åt spektaklet. Årets mest opeppade träningspass. Det var rent ut sagt svintråkigt. Jag var så LAM!

Jag tror att det har blivit lite för mycket hemmaträning och lite för lite häng på Apartment Fitness. Men så har jag valt att ha det så också. Spara in tid genom att träna hemma så att jag kan foka på plugget.

Passet blev i alla fall genomfört. Och det sägs ju att den sämsta träningen är den som inte blir av. Well, får nöja mig med det.

Nu ska jag strax pinna iväg till jobbet. Igen. Avslutar med spänne V.S icke-spänne-alls-bild. För att illustrera att jag inte går runt och ser ut som en hulk hela tiden 😉

 

/Dee-flex!

4-bildsserie 2013-04-13 kl. 19.10 #3

4-bildsserie 2013-04-13 kl. 19.10 #2

4-bildsserie 2013-04-13 kl. 19.08 #13

Bild 2013-04-14 kl. 13.23

Advertisements