Häromdagen ringde min mycket otränade och lika underbara vän Carolina. “Kan vi inte träna ihop i Slottskogen?”

Svaret var givet.

Ett par lager kläder och en kopp kaffe senare begav vi oss till Plikta, Slottskogens paradis för barn. En lekplats full av möjligheter även för den vuxne. Vi värmde upp genom att jogga, krypa, böja och svinga både armar och ben.

Sen körde vi chins i lekställningen varvat med squats, armhävningar på bänk och klättring i vad som fanns tillgängligt. Efter det turades vi om att åka på varandras ryggar. Extremt jobbigt. Vi använde gungorna till att köra plankan “i luften” och stabilitetstränade på rörliga underlag.

Avslutningen fick bli fem intervaller trapplöpning.

Sjukt roligt!

Har du möjlighet så träna för all del med en kompis. Använd fantasin och låt din omgivning jobba med dig. Du behöver inga maskiner eller vikter för att träna (även om jag kan rekommendera tunga vikter ) .

Kolla in ditt hood och bli lite jäkla modig. Skit i om folk glor. Så. Ut med dajj!

plikta

 
/ Dea

Advertisements