Har precis sprungit 12 km utan Runkeeper.

Det sög! Eftersom Runkeeper inte har funkat de senaste dagarna tänkte jag att det kanske kunde vara trevligt att ta en löprunda som ja brukade på den gamla goda tiden. Det funkade inte!

Jag tyckte det var skittråkigt!

Så då får jag gå till mina andra två morötter: Musik och min fantasi.

När det gäller musik så måste jag ha riktigt hög musik med mycket driv och känsla i. Detta är ju såklart olika från person till person men nu handlar det ju om mig,så idag tändes mitt driv igång med Slade och Prodigy!

Visualisering eller fantasi är något jag också använder mig av när hjärnblödningen,blodsmaken och mjölksyran är nära. Då ja har en förkärlek till amerikanska actionfilmer så brukar jag alltid tänka att jag är nån riktig döfräck actionhjälte som klarar allting! Oftast blir det nån 80/90tals hjälte som Snake Pliskin(Flykten från New York) men förra veckan kollade jag på Red med Bruce Willis så nu kommer jag låtsas att jag är honom ett tag! Så ska jag kolla på alla Die Hard filmerna igen!

Yippie-kie-yae/ MallanBild

 

Advertisements