God aftonz!

Otroligt opeppad och seg efter att ha jobbat långpass stapplade jag iväg till biblioteket för att hämta ut ett par reserverade läroböcker. Drog på vägen dit av en telefonsession med bästa Mallan som bjöd på ämnesförslag till ett argumenterande tal jag ska hålla i som en del av prövningen in ze Samhäll C.

Ämnet blir kvinnohatet på nätet. Ujujujjjj, jag kommer att krossa!

Väl hemma började  jag plöja första läroboken. Efter cirka 60 sidor ville jag gå och lägga mig. Hängig, frusen och allmänt loj. Men se, det blev inget av. Jag var ju egentligen helt säker på att vad min kropp  behövde var att röra på sig. Så  jag jobbade emot lättjan och satte igång med uppvärming. Planen var att köra ett svettigt kroppsviktspass inspirerat av grymma Martina . Hon driver bloggen primalscienista.com och har precis börjat köra Military Fitness i bunkern på Hisingen Island. Martina är en jäkligt stark och skärpt kvinna, som i mitt tycke, INSPIRERAR. Så surfa dit ffs!

Nåväl. Jag spelade in en liten vardagsrumsvideo med instruktioner. För min del blev det sex stycken svettiga rundor på 25 minuter.

Enjoy!

 

Bjuckar på beef-bild å!

4-bildsserie 2013-03-23 kl. 13.57 #2