image

Gittaristen i Rolling Stones memoarer! Den är rolig,man sitter och små skrattar. Han skriver med en enkelhet och charm så det känns som om han sitter och pratar orden till mig. Jag hade velat läsa denna länge för den har fått väldigt bra kritik och två familjemedlemmar har sagt att den är jättebra. Ja,rolig läsning kan jag hålla med om,däremot blev jag lite trött på hans livsstil efter ca halva boken. Han var så full,hög som ett hus blablabla! Ja ja fattar att du har supit och knarkat varje dag hela livet,men jag är inte imponerad! Det känns bara som att Keith tycker att det är lite fräckt men det blir lite för mycket. Annars finns det massa bra bitar,hur han fann kärleken till gitarren och om hur Stones startades. Den är läsvärd men jag fick ingen wow känsla som jag brukar få. Kärlek å strand/Malin