I bloggvärlden syftar allt som oftast uttrycket “dagens” till fenomenet ” dagens outfit”. Dagens outfit är en beskrivning av de kläderna man har på sig och en tillhörande bild, oftast med inövad posering.

Eftersom jag är relativt ointresserad av mode så kommer jag troligen aldrig att bjuda på en utförlig beskrivning av mina kläder.

Med det sagt.

” Dagens” i denna blogg beskriver dagens utförda träning. Måhända är det ” intressepil” för gemene man, men jag ser det lite som en logg, och om det inspirerar en enda homo sapien till rörelse är jag nöjd.

Mellan plugg och jobb drogs det av ett pass hemma, tillsammans med Charlie.

50 st reps på varje övning, inget byte för än övningen är klar.

Saxhopp
Armhävningar
Chins ( vi har ett räcke som man sätter fast i valfri dörröppning )
Burpees
Situps
Axelpressar
Upphopp

Efter det blev det cykelintervaller som bonus.
4 min på 80-90% av maxpuls
2 min aktiv vila
2 min samma grajj.

Yepp, cykel inomhus. Vi har en s.k trainer hemma. En manick man spänner fast cykeln i och voilá en spinningcykel.
Loves it!

Sen avled jag på golvet.

/ Dea

20130330-215316.jpg

Advertisements