Mallan total-ace:ade på sitt löp-pass oct jag total-dog på min WOD.

FYFA-AN!

Hela gårdagskvällen spenderade jag med att vara sjukt stressad. Har en tuff situation på jobbet med lite personal och ett evigt pusslande med schemat. Känner av stressen av att jobba så kallad “sovande natt” ( sovande? hahaha ! ) , oron över om någon blir sjuk ( katastrof ) , och att mer eller mindre ständigt vara tillgänglig över telefon, via mail och sms. 

Var helt uppe i varv med alla dessa tankar och kunde verkligen inte slappna av. Somna? Var det inte tal om, så för att inte störa Charlie med mitt vridande och vändande gick jag och lade mig på vardagsrumssoffan. Däckade av efter ett tag och drömde mardrömmar hela natten. 

Vaknade som ett vrak. 

Men jag tog mig i kragen och skrev en lista över dagens göromål. Bockade av några och susade iväg till AFC för ett “dagens pass”. Det var bara jag och härliga Pelle som var anmälda, två deltagare – en coach. Så jävla lyxigt.

Vi övade på handstående, en bens-knäböj och liknande. Sen brände vi av sju varv , som skulle avklaras inom tio minuter av :

* 5 st Hang power clean. Så här:  http://www.youtube.com/watch?v=EV4QXvD0HA0

* 10 st Burpees där vi skulle hoppa upp och nudda ett chinsräcke vid varje repetition.

http://www.youtube.com/watch?v=O7_TBHno0Os – Burpee-video

Efter första varvet kände jag av den famösa “väggen. Fifan. Jag genomförde på ren och skär jävla vilja. 

Efter passet så hade all stress runnit av mig. MEN! Så kom jag hem igen och efter dusch och mat…så började hjärnan gå på högvarv igen. ARRRRGH! 

Hur som helst så har jag tagit mig i kragen och anmält mig till inte mindre än tre kurser, på Prövningsenheten som jag ska tenta av. Det är gymnasiekompetens. But still, fyfan – vad jag är nervös.

 

Bajs!

Bild

Advertisements