Jag är bitter-sjuk! Alltså bitter för att jag är sjuk. Det är en aningen omoget, oförskämt och löjligt av mig att grina över detta då det enbart rör sig om den årliga halsflussen och barn svälter i Afrika osv osv.

Jag blir i princip aldrig sjuk. Står pall för förkylningar, infektioner och diverse åkommor likt den viking jag är. Men ibland så måste även den mest råg-stinne vikingen erkänna sig besegrad och ge sig hän åt vila.

Just vila är jag tämligen dålig på. Jag drömmer mig bort till kl 12-passet då jag får svinga Kettlebells med glada Apartment Fitness medlemmar, ledda av Coach Brinde för att sedan avsluta med lite nötning av Olympiska Lyft. Drömmer mig bort till en raskus promenad inna da sun. Ser fram emot att jobba helg och att efter avslutat arbetspass susa hem för lite Nintendo 8-bitars recreation.

Men nej. Soffläge och åter soffläge. Och som alla vet. När soffläget är påtvingat suger det enorm peni.

Såååå! Jag får nöja mig med att prata om träning, skriva om träning och klämma 300 Youtube-klipp på Olympiska Lyft.

Det får gå.

Med det sagt : Bloggen kommer att vara fylld av tränings-tjöt. För vi älskar ju träning jag och Mallan. Heck! Mallan öppnade till och med upp med ett kort inlägg om  SATS relativt nya pass Grit och slängde in en svett-bild på köpet. Inga krusiduller. Fan va gött!

Pass kommer att avverkas och recenseras, vi kommer att testa nya grajjer in life – ej bara träningsrelaterade – och utvärdera dessa. Utmana oss själva och skribbla ner våra upplevelser kring detta. Mat-tjöt, icke tillrättalagda bilder, musik, feminism och annat viktigt kommer även att dyka upp.

 

Så nu vet ni det. Hej då for now! Hej Bafucin!

 

Bild 2013-02-19 kl. 15.00

 

 

 

Advertisements